ژاپن به لطف کیفیت بی عیب و نقص ، کنترل حمل و نقل chia پاراگوئه را آسان می کند – MercoPress

ژاپن به دلیل کیفیت بی عیب و نقص ، کنترل محموله های چای پاراگوئه را آسان می کند

پنجشنبه ، 3 ژوئن 2021 – 08:05 UTC


گونزالس از Senave اهمیت مدیریت صحیح محصولات را برجسته کرد

وزارت بهداشت ، کار و رفاه ژاپن اعلام کرد که با توجه به بهبود کیفیت و ایمنی اکنون به طور منظم ، کنترل وجود آفلاتوکسین در چیا وارد شده از پاراگوئه باید سختگیرانه تر شود.

سرویس ملی کیفیت و گیاهان و بذرهای پاراگوئه (Senave) روز پنجشنبه اعلام کرد که یادداشتی از مقامات ژاپنی در 31 ماه مه از طریق وزارت خارجه دریافت شده است ، در مورد کاهش کنترل های اعمال شده بر محموله های چیا.

مقامات پاراگوئه توضیح دادند ، با این اقدام جدید ، ژاپن بازرسی 100 درصدی بار محصولات از پاراگوئه را متوقف می کند و فقط کنترل 30 درصد آنها را اعمال می کند ، تجارت را تسهیل می کند.

آفلاتوکسین ها مواد بسیار سمی هستند که توسط برخی قارچ ها به طور عمده در محصولات کشاورزی تولید می شوند و می توانند باعث بیماری در انسان و حیوانات شوند.

رئیس جمهور Senave ، رودریگو گونزالس ، تصمیم ژاپن را جشن گرفت و تأکید کرد که محصولات پاراگوئه از استانداردهای لازم پیروی کرده و اهمیت مدیریت صحیح محصولات هنگام برداشت و پس از برداشت را برجسته کرده است ، بنابراین محصولات ملی بدون هیچ گونه اعتراض وارد بازارهای بین المللی می شوند.
وی همچنین اعلام کرد که ژاپن مطالعه ای را برای بررسی میزان باقی ماندن کلرپیریفوس در کنجد که در پاراگوئه انجام شده است ، تصویب کرده و به منظور تعیین حداکثر میزان باقیمانده آن برای واردات آن غلات ، به عنوان مرجع در نظر گرفته است.

طبق داده های رسمی Senave ، چیا از نظر صادرات رشد مداوم داشته است: در سال 2020 حدود 26505 تن چیا صادر شده است ، در حالی که در سال 2019 کل 21548 تن بوده در حالی که در سال 2018 فقط 13،499 تن صادر شده است.