سائو پائولو و ماتو گروسو 42٪ از صادرات گوشت گاو برزیلی را در سال 2020 متمرکز کردند – MercoPress

سائو پائولو و ماتو گروسو 42٪ از صادرات گوشت گاو برزیلی را در سال 2020 متمرکز کردند

پنجشنبه ، 21 ژانویه 2021 – 08:57 UTC


20 سال پیش سائوپائولو 65٪ از حجم گوشت گاو صادراتی و ماتو گروسو 5٪ در سال 2000 را تشکیل می دادند

ایالت های سائو پائولو و ماتو گروسو در سال 2020 صادرات گوشت گاو برزیلی را هدایت کردند که با فروش کل 2016 میلیون تن یک سال رکورددار برای این کشور است. داده های حاصل از SECEX (دبیرخانه تجارت خارجی برزیل) كه توسط ABRAFRIGO (انجمن گوشت خواران برزیلی) جمع آوری شده است ، حاكی از آن است كه محموله های سائوپائولو در مجموع 439،900 تن یا 21.8٪ از كل محموله ها بوده است ، در حالی كه محموله ها از ماتو گروسو به 407،700 تن یا 20.2٪ از محموله ها رسیده اند. جمع.

طبق گفته این سازمان ، بیست سال پیش سائوپائولو 65٪ از حجم گوشت گاو صادراتی و ماتو گروسو فقط 5٪ از سال 2000 را تشکیل می دادند. با این وجود از آن زمان ظرفیت ذبح و فرآوری ایالت ماتو گروسو به سرعت افزایش یافته است.

طبق ABRAFRIGO ، گویاس در رتبه سوم در میان بزرگترین صادرکنندگان گوشت گاو در برزیل در سال 2020 قرار دارد ، با حمل 282،600 تن (14٪ از کل) ، و پس از او Minas Gerais (190،000 تن ، یا 9.4٪) ، Mato Grosso do Sul (189،900 تن ، یا 9.4٪) ، Rondônia (187،700 تن ، یا 9.3٪) و پارا (106،300 تن ، یا 5.3٪).

اخیراً ، ABRAFRIGO گزارش داده است که حجم محموله های گوشت گاو از برزیل در سال 2020 نسبت به سال قبل 7.5٪ رشد کرده و درآمد 10.5٪ به 8.4 میلیارد دلار افزایش یافته است. چین و هنگ کنگ ، 58.6٪ از کل صادرات در سال 2020 را جذب کردند.

سایر کشورهای تولید کننده گوشت گاو مرکوسور نیز صادرات رکورددار داشته اند ، آرژانتین تقریباً 900000 تن ، بهترین سال از سال 1924 و فروش پاراگوئه در خارج از کشور به 271،000 تن بالاترین میزان از 2014 رسیده است.

با این حال اروگوئه 16 درصد کاهش در صادرات و در مجموع 415000 تن را تجربه کرد.