صادرات گوشت گاو برزیلی و آرژانتینی به چین پس از بسته بندی Covid-19 متوقف شد – MercoPress

صادرات گوشت گاو برزیلی و آرژانتینی پس از بسته بندی Covid-19 به چین متوقف شد

جمعه ، 11 دسامبر 2020 – 08:43 UTC


در دسامبر اول گمرک همچنین اعلام کرد که تولید کننده دیگر گوشت گاو از آرژانتین را به مدت یک هفته متوقف خواهد کرد. عکس: EFE / ROMAN PILIPEY

گمرک اعلام کرد ، دو تولیدکننده گوشت گاو از برزیل و دیگری از آرژانتین صادرات خود را به چین به مدت یک هفته متوقف کرده اند ، پس از اینکه بسته بندی محصولات آنها از نظر اثبات COVID-19 مثبت شد. اداره کل گمرک چین (GAC) این خبر را اعلام کرد.

در تاریخ 1 دسامبر ، گمرک همچنین اعلام کرد که به دنبال محدودیت های دیگر برای ماهی های روبان وارداتی از اندونزی و میگوهای هند ، تولید کننده گوشت گاو دیگر از آرژانتین را به مدت یک هفته متوقف خواهد کرد.

GAC در 16 نوامبر گفت كه در مجموع 140 تولیدكننده غذای سرد زنجیره ای از 50 كشور مورد بازرسی قرار گرفته اند و با 22 شركت در مورد محصولات غیرمجاز مانند تعلیق حمل و نقل یا لغو ثبت نام با آنها برخورد شده است.

بی ککسین ، رئیس دفتر ایمنی مواد غذایی واردات و صادرات GAC ، گفت گمرک با مقامات همه 109 کشور صادر کننده محصولات غذایی زنجیره سرد به چین با پیشنهادات و الزامات در ارتباط و مشورت بوده است ، بخشهای مربوطه

آداب و رسوم چینی اعلام کرد که با جلوگیری از خطر ابتلا به عفونت COVID-19 با نزدیک شدن به زمستان و جهان شاهد افزایش موارد تایید شده ، بازرسی از مواد غذایی وارداتی با زنجیره سرد را بیشتر تقویت می کند.

از 11 نوامبر ، چین صادرات 99 شرکت از 20 کشور با کارمندان آلوده به COVID-19 را به حالت تعلیق درآورد ، از این تعداد 82 شرکت پس از شیوع داوطلبانه صادرات خود را به چین متوقف کردند.