اشتهای چین برای واردات گوشت خوک به دلیل بهبود گله این کشور – MercoPress

اشتهای چین برای واردات گوشت خوک به دلیل بازیافت گله این کشور ، کند می شود

سه شنبه ، 24 نوامبر 2020 – 09:02 UTC


برای بیش از دو سال ، پرورش دهندگان چینی با شیوع آنفولانزای خوکی آفریقایی مبارزه کردند که باعث کاهش 41 درصدی گله خانگی کشور در سال 2019 شد

چین شروع به مهار اشتهای خود برای واردات گوشت خوک کرده است زیرا سهام داخلی خود را بازیابی می کند و قیمت گوشت داخلی شروع به کاهش می کند. نگرانی مصرف کنندگان در مورد وجود Covid-19 در بسته بندی مواد غذایی که از کشورهای دیگر وارد می شود ، به این موارد اضافه شده است.

برای بیش از دو سال ، پرورش دهندگان چینی با شیوع آنفلوانزای خوکی آفریقایی مبارزه کرده اند ، یک بیماری خونریزی دهنده بسیار مسری که گله خانگی کشور را در سال 2019 41 درصد یا بیش از 100 میلیون حیوان کاهش داد. این کاهش باعث دو برابر شدن قیمت گوشت خوک شد. ویروس تب خوکی آفریقایی برای انسان مضر نیست ، اما تقریباً همیشه در خوک ها کشنده است و هیچ واکسن و درمانی برای آن وجود ندارد.

طبق گزارش اداره آمار ملی چین ، شیوع بیماری تب خوکی هنوز در حال وقوع است ، اما این کشور به سمت جمع آوری مجدد مزارع خوک خود حرکت کرده و از اوایل سال 2020 60 میلیون خوک به آن اضافه کرده است. حیوانات برای افزایش گله های خوک از اروپا وارد شده ، مزارع جدیدی ساخته شده و فعالیت های بزرگ تجاری در حال گسترش تولید است.

جمعیت خوک چین در حال حاضر 370 میلیون نفر در مقایسه با حدود 430 میلیون نفر قبل از تشخیص آنفولانزای خوکی آفریقایی در این کشور در آگوست 2018 است.

این کشور بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده گوشت خوک در جهان است و واردات گوشت – از جمله گوشت گاو و گوسفند – را افزایش داده است تا بتواند کسری داخلی را پوشش دهد. در ده ماه اول سال 2020 ، چین 25.4 میلیارد دلار گوشت وارد کرد که نسبت به سال قبل 75 درصد افزایش داشت. این امر برای صنعت گوشت که به دلیل تعطیلی رستوران ها در سراسر جهان شاهد کاهش تقاضا بود ، سودمند بود.

بر اساس داده های اداره گمرک چین ، اخیراً رشد کند شده است و حجم واردات در ماه اکتبر به سطح فوریه بازگشت. یک دلیل این امر Covid-19 است. از ماه ژوئن ، زمانی که ویروس برای اولین بار در بازار غذاهای دریایی ، گوشت و سبزیجات در پکن ظاهر شد ، مقامات چینی آثار Covid-19 را در واردات غذاهای سرد و منجمد ، به ویژه روی بسته بندی شناسایی کرده اند.

این امر منجر به بازرسی ها و آزمایش های گسترده ای از واردات مواد غذایی شد. برخی از تأسیسات تولید گوشت پس از انعقاد قرارداد کارگران در کارخانه های فرآوری خود با Covid-19 ، مجبور شدند صادرات به چین را متوقف کنند.