صنعت گوشت آرژانتین قصد دارد برای افزایش صادرات در مدت سه سال 33٪ صادرات انجام دهد – MercoPress

صنعت گوشت آرژانتین در نظر دارد تا سه سال صادرات 33٪ را افزایش دهد

سه شنبه ، 17 نوامبر 2020 – 09:25 UTC


گسترش تولید عمدتا برای خدمت به بازار چین در نظر گرفته شده است که در حال حاضر 73٪ از صادرات گوشت آرژانتین را جذب می کند

رئیس یک گروه تجارت محلی روز دوشنبه در یک کنفرانس با مقامات دولتی گفت: کارخانه های فرآوری گوشت آرژانتین 187 میلیون دلار سرمایه گذاری خواهند کرد تا صادرات خود را از کشور طی 33 سال به 1.2 میلیون تن در سال افزایش دهند.

آرژانتین صادر کننده عمده گوشت گاو در جهان است و چین مشتری اصلی آن است. Axel Kicillof ، فرماندار استان بوینس آیرس ، محل زندگی بسیاری از گیاهان گوشتی این كشور ، گفت كه گسترش تولید عمدتا برای خدمت به بازار چین در نظر گرفته شده است ، كه هدف 73 درصد صادرات گوشت آرژانتین در 9 ماه اول سال 2020 است.

ماریو راوتینو ، رئیس گروه صادر کنندگان گوشت ، معروف به ABC ، ​​گفت: “این پروژه شامل گیاهانی است که مراحل مختلفی را که صادرکنندگان گوشت برای به حداکثر رساندن ظرفیت تولید و افزایش تولید خود نیاز دارند ، اداره می کنند.”

برنامه سرمایه گذاری قبلاً آغاز شده است و در طی سال 2021 تمدید خواهد شد و توسط 11 شرکت در بخش انجام خواهد شد.