اولین سفر دریایی کارائیب به دلیل شیوع Covid-19 مجبور به بازگشت شد – MercoPress

اولین سفر دریایی کارائیب به دلیل شیوع Covid-19 مجبور به بازگشت شد

دوشنبه ، 16 نوامبر 2020 – 09:10 UTC


در روز پنجم سفر دریایی ، پس از مثبت شدن آزمایش یک مسافر مجبور به متوقف کردن آنچه می تواند “لحظه آبخیز صنعت کروز” باشد ، شد.

SeaDream 1 ، یکی از کوچکترین کشتی های تفریحی جهان ، در 7 نوامبر با 53 مسافر و 66 خدمه باربادوس را ترک کرد – اولین کشتی تفریحی که از ماه مارس با شیوع ویروس کرونا ویروس جهانی در یک صنعت لنگر انداخت ، دوباره به دریا بازگشت.

اما در پنجمین روز سفر دریایی ، پس از مثبت شدن آزمایش یک مسافر از کشتی برای COVID-19 ، کشتی مجبور شد آنچه را که می توانست “لحظه آبخیز صنعت کروز” باشد ، متوقف کند.

مسافر تور دریایی SeaDream Yacht Club گفت: “مردم شوکه شده اند.” اسلون از 20 سال گذشته در مورد سفر دریایی و مسافرت می نوشت ، شنبه سوار کشتی شد تا ببیند که رفتن به اولین سفر دریایی کارائیب از زمان تعطیلی در ماه مارس چگونه است.

وی در مقاله ای برای Points Guy نوشت: “كارائیب بزرگترین مقصد سفر دریایی در جهان است” ، حداقل یك سوم كشتی های دریایی در یك سال عادی را به خود اختصاص می دهد و از سرگیری كشتی های دریایی در منطقه برای كروز بسیار مهم است. سلامت دراز مدت صنعت. “

اسلون گفت که ایستادن در صف برای سوار شدن به کشتی روز شنبه یک تجربه “عجیب” بوده است. هر مسافر باید تحت آزمایش COVID-19 ، بررسی درجه حرارت بدن ، آزمایش نبض قرار گیرد. دست های آنها را تمیز کنید ، چمدان های آنها را با مواد ضد عفونی کننده اسپری کنید و همچنین چندین فرم مربوط به پزشکی را نشان دهید.

خط مسافرتی SeaDream و دولت باربادوس برای همه مسافران سه روز قبل از سوار شدن به آزمایش COVID-19 از طریق تست PCR منفی شده بودند.

SeaDream همچنین اقدامات جدید تمیز کردن و پاکسازی روی کشتی را با کمک مه شکن های فراصوتی که توسط بیمارستان ها برای ضد عفونی اتاق استفاده می شود ، آغاز کرده است. آنها همچنین یک سیستم نور ماورا بنفش کشنده میکروب را نصب کردند.

در حالی که این اولین سفر دریایی در دریای کارائیب بود ، SeaDream قبلاً نیز در اروپا سفرهای دریایی انجام داده بود که همه آنها بدون مشکل بود. اسلون گفت ، با توجه به “سطح سختگیری” خط تولید کشتی های خود ، تردید در مورد کسی که با تشخیص مثبت COVID-19 پایین بیاید آسان است.

اسلون گفت ، پس از غربالگری كامل ، چند روز اول كشتی “به طرز شگفت انگیزی طبیعی بود”. مردم هنوز می توانستند کنار استخر استراحت کنند ، از نوشیدنی کنار بار لذت ببرند ، یک کایاک را برای یک پارو یا شنا بیرون ببرند. بیشتر وعده های غذایی در رستوران بیرونی سرو می شد و مردم در گروه های خود نگهداری می شدند.

وی گفت ، این کشتی برای سرویس دهی به 112 مسافر ساخته شده است. حمل تنها 53 ، که به 47٪ ظرفیت می رسد ، به دلیل درخواست کارکنان ، مسافت اجتماعی را برای مسافران آسان تر می کند.

برخلاف زمان های قبل از COVID ، بیشتر فعالیت های خارج از کشتی در جزایر برنامه ریزی می شود که مسافران با افراد محلی ملاقات نمی کنند. مسافران همچنین باید روزانه درجه حرارت خود را توسط کارکنان بررسی کنند – یادآوری ، اسلون ، در مورد بیماری همه گیر.