کشاورزان شیلیایی ماهی قزل آلا در تلاشند تا مصرف آنتی بیوتیک را برای افزایش اعتبار محصولات خود کاهش دهند – MercoPress

کشاورزان ماهی قزل آلا در شیلی در تلاشند تا مصرف آنتی بیوتیک را کاهش دهند تا اعتبار محصولات خود را افزایش دهند

چهارشنبه ، 4 نوامبر 2020 – 08:36 UTC


آنتی بیوتیک ها در تولید مواد غذایی ممکن است به افزایش مقاومت به عوامل بیماری زا و همچنین تأثیر بالقوه آنتی بیوتیک ها بر باکتری های مفید رسوبات و آب کمک کنند.

برای صنعت پرورش ماهی قزل آلا در شیلی ، کمتر می تواند بیشتر باشد. به این معنی که مصرف کمتر آنتی بیوتیک می تواند پایداری صنعت آبزی پروری ماهی قزل آلا را بهبود بخشد و اعتبار محصولات آن را افزایش دهد.

با توجه به آکواریوم خلیج مونتری ، که به تلاش ها کمک می کند ، یک هدف اعلام شده برای کاهش نصف استفاده ، چندین نوآوری را که طی سالهای متمادی اعمال شده است ، به طول می انجامد.

رولاندو ایبارا ، یکی از اعضای ارشد پایداری پرورش آبزی پروری در این آکواریوم ، گفت: “یک نگرانی قابل درک برای استفاده از آنتی بیوتیک در سیستم های تولید حیوان وجود دارد و پرورش آبزیان نیز از این امر مستثنی نیست.

وی خاطرنشان كرد ، یك موضوع این است كه استفاده از آنتی بیوتیك در تولید مواد غذایی ممكن است به افزایش مقاومت به عوامل بیماریزا كمك كند. نگرانی دیگر تأثیر بالقوه آنتی بیوتیک ها بر باکتری های مفید رسوبات و آب است. و به سادگی ، تقاضای مصرف کننده برای گوشت های فاقد آنتی بیوتیک قابل توجه است و گفته می شود که اکثریت مایل به پرداخت هزینه های بیشتری برای چنین محصولاتی هستند.

در نتیجه ، برنامه Watch Seafood آکواریوم و تولیدکنندگان شیلی برنامه کاهش آنتی بیوتیک ماهی قزل آلا شیلی یا CSARP را راه اندازی کردند

ایبارا گفت: “این برنامه 95٪ از شركتهای شیلی را شامل می شود ، و این مهمترین برنامه خصوصی در كاهش مصرف آنتی بیوتیكها در پرورش آبزی پروری و تولید حیوانات است.”

طبق گزارش CSARP 2020 ، ماهی سالمون پرورشی شیلی در سال 2017 412.8 گرم به ازای هر تن متریک برداشت (MT) از آنتی بیوتیک استفاده کرد. در سال 2019 که صنعت در سراسر کشور 950،000 تن ماهی قزل آلا تولید کرد ، در حدود 30٪ کاهش یافت و به 293.6 گرم در هر تن رسید.

هدف این است که رقم 2017 را تا سال 2025 یا تقریباً بیش از 200 گرم در هر تن برداشت ، به نصف کاهش دهیم. طبق گفته Pedro Pablo Laporte ، مدیر ماهی قزل آلا برای تولید غذاهای دریایی Puerto Montt ، شیلی ، Salmones Blumar در مسیر دستیابی به هدف 50٪ کاهش مصرف آنتی بیوتیک است.

وی در بحث درباره چگونگی کاهش گفت: “محیط زیست نقش زیادی دارد.” “پیشرفت نه تنها به استراتژی بلکه به محیط بستگی دارد.”

به طور خاص ، او به سپتی سمی ریکتسیون سالمون (SRS) ، یک بیماری باکتریایی که در برخی از مناطق آبزی پروری شیلی و شپش های دریایی شیوع زیادی دارد ، اشاره کرد. SRS به اندازه کافی سخت است که به تنهایی کنترل شود ، اما وجود مداوم شپش دریایی کار را حتی دشوارتر می کند.

نوآوری که برای مقابله با SRS مورد استفاده قرار می گیرد ، انتخاب ماده ای طبیعی با مقاومت طبیعی است ، فرآیندی که با شناسایی ژن هایی با مقاومت SRS در ارتباط است. مجهز به این اطلاعات ، تأمین کنندگان هم اکنون در تولید تخمهای که توالی ژنی مناسبی دارند متمرکز شده اند.

لاپورت گفت ، در نتیجه ، پرورش دهندگان ماهی قزل آلا “ابزاری اضافی برای مقابله با SRS دارند که اساساً سرعت آلودگی کندتر و بقای بهتر هنگام آلودگی را نشان می دهد.”

وی افزود: مقاومت ژنتیکی در برابر بیماری به تنهایی برای دستیابی به هدف 2025 کافی نخواهد بود. پیشرفت در مدیریت مزرعه و ماهی نیز نقش مهمی خواهد داشت.

آلفردو تلو ، مدیر فنی و پایداری در Salmones Camanchaca از سانتیاگو ، شیلی ، اظهار داشت: “در حال حاضر ، ما اعتقاد نداریم كه گلوله نقره ای برای SRS وجود نداشته باشد.” تولید کننده ماهی قزل آلا در راه رسیدن به هدف CSARP 2025 است.

به گفته تلو ، عدم وجود یک راه حل واحد برای حل مشکل SRS / شپش دریایی باعث شده است که Salmones Camanchaca علاوه بر ماده غذایی مقاوم در برابر بیماری ، چندین استراتژی را دنبال کند. در سمت مدیریت ، رژیم های غذایی با عملکرد بالا همراه با انتخاب ژنتیکی برای رشد سریع ماهی ، طول دوره تولید در دریا را کوتاه می کنند. این بدان معناست که دریچه کوچکتری برای ایجاد عفونت و مهار بیماری وجود دارد که منجر به نیاز کمتری به آنتی بیوتیک می شود.

یکی دیگر از راه های کاهش استفاده ، آزمایش است. این می تواند منجر به تشخیص به موقع و درمان به موقع یک آلودگی شود ، که می تواند مصرف آنتی بیوتیک را کاهش دهد در حالی که هنوز به نتیجه مطلوب ماهی سالم می رسد.

“درمان های آنتی بیوتیکی تأخیری معمولاً منجر به استفاده بیشتر از آنتی بیوتیک ها می شود. بنابراین ، ما باید هر چه زودتر تشخیص و درمان کنیم. “

وی افزود که در تولید ماهی قزل آلا از آنتی بیوتیک برای درمان شیوع بیماری خاص استفاده می شود ، نه به عنوان روشی پتو برای تقویت رشد. تلو گفت ، برقراری ارتباط با آن از طریق مردم مهم است ، همراه با این واقعیت که پرورش ماهی قزل آلا یکی از کارآمدترین و پایدارترین سیستم های تولید حیوانات در جهان است.

وی در جمع بندی وضعیت تولید ماهی قزل آلا در شیلی گفت: “پیشرفت هایی در زمینه کاهش استفاده از آنتی بیوتیک ها در حال انجام است و ادامه خواهد داشت.”