چین طی 9 ماه 3،9 میلیون تن گوشت خوک و 1،57 میلیون تن گوشت گاو وارد کرد – MercoPress

چین طی 9 ماه 3،9 میلیون تن گوشت خوک و 1،57 میلیون تن گوشت گاو وارد کرد

چهارشنبه ، 28 اکتبر 2020 – 09:10 UTC


واردات گوشت خوک به 380،000 تن رسید ، که در مقایسه با سالانه 121.6٪ افزایش یافته است به دلیل مشکلات ناشی از بیماری تب خوکی آفریقا

واردات گوشت و مواد زائد چینی در ماه سپتامبر بالغ بر 830 هزار تن بود که بر اساس اطلاعات دفتر گمرک پکن 63 درصد بیشتر از میزان ثبت شده برای ماه مشابه سال گذشته است.

واردات گوشت خوک به 380،000 تن رسید ، که در مقایسه با سالانه 121.6٪ افزایش یافته است زیرا مشکلات تولید محلی ناشی از بیماری تب خوکی آفریقا ایجاد شده است. در نتیجه انباشته سال ، چین قبلا 3.29 میلیون تن گوشت خوک وارد کرده است. واردات گوشت گاو چین در ماه سپتامبر 18.9٪ یا 180،000 تن افزایش یافت. در نه ماه سال 2020 ، این کشور 1.57 میلیون تن واردات کرده است.

شرکت های غذایی برزیلی BRF و Marfrig Global Foods موافقت پکن را در 23 اکتبر برای از سرگیری صادرات گوشت از واحدهای Dourados (MS) و Várzea Grande (MT) دریافت کردند که به دلیل نگرانی در مورد بیماری همه گیر Covid-19 به حالت تعلیق درآمده بودند.

به گفته این شرکت ، حمل مرغ از واحد BRF در ماه جولای به حالت تعلیق درآمد و انتظار می رود طی روزهای آینده از سر گرفته شود.

مارفریگ از طریق دفتر مطبوعاتی تأیید کرد که ممکن است فروش گوشت گاو به کارخانه خود را در Várzea Grande ، که صادرات آن در ماه ژوئن ممنوع شده بود ، به چین از سر بگیرد. برخی از واحدهای شرکت در این بخش پس از شیوع ویروس کرونا در بین کارمندان توسط چینی ها به حالت تعلیق درآمد. با این حال ، هیچ تأیید علمی برای انتقال بیماری توسط غذا وجود ندارد.
کارخانه BRF’s Lajeado (RS) همچنان از حمل و نقل به بازار چین متوقف شده است ، همانطور که واحدهای JBS Três Passos و Passo Fundo در Rio Grande do Sul.