WHO و USDA خطرات ناشی از انقباض تاج ویروس را از بسته بندی مواد غذایی و خوراکی – MercoPress

WHO و USDA خطرات ناشی از منقبض شدن تاج ویروس را از بسته بندی مواد غذایی و مواد غذایی کم می کنند

جمعه ، 14 اوت 2020 – 09:34 UTC


“هیچ مدرکی مبنی بر مشارکت مواد غذایی یا زنجیره غذایی در انتقال این ویروس وجود ندارد. و مردم باید احساس راحتی و امنیت کنند. “

مقامات محلی روز پنجشنبه گفتند ، دو شهر در چین اثری از تاج ویروس جدید در محموله های مواد غذایی منجمد وارداتی را یافته اند ، اگرچه سازمان بهداشت جهانی خطر خطر ورود ویروس به زنجیره غذایی را پایین آورده است.

مقامات محلی چینی گفتند ، نمونه ای از سطح بال مرغ منجمد وارد شده به شهر جنوبی شنژن از برزیل ، و همچنین نمونه هایی از بسته بندی بیرونی میگوهای یخ زده اکوادوریایی که در شمال غربی شهر شیان فروخته شده اند ، برای ویروس مثبت شده اند. .

مقامات شنزن مرغ را از گیاه متعلق به شفق قطبی ، سومین صادر کننده مرغ و گوشت خوک در برزیل شناسایی کردند.

همانطور که موارد COVID-19 تأیید شده در سطح جهان همچنان رو به افزایش است ، اکتشافات نگرانی های جدیدی را مطرح می کنند که کورو ویروسی که باعث بیماری می شود می تواند روی سطوح پخش شود و وارد زنجیره غذایی شود.

یک روز قبل ، مقامات تحقیق در مورد اینکه آیا اولین موارد COVID-19 در نیوزیلند در بیش از سه ماه از طریق باری وارد شده است ، آغاز کردند.

ویروس ها می توانند تا دو سال در دمای منهای 20 درجه سانتیگراد زنده بمانند ، اما دانشمندان و مقامات می گویند هیچ شواهد و مدارکی قوی در دست نیست که تا کنون ویروس کرونویوس از طریق مواد غذایی منجمد پخش می شود.

مایک رایان ، رئیس برنامه های اورژانس سازمان بهداشت جهانی گفت: “مردم نباید از غذا ، بسته بندی مواد غذایی یا تحویل غذا هراس داشته باشند.” “هیچ مدرکی مبنی بر مشارکت مواد غذایی یا زنجیره غذایی در انتقال این ویروس وجود ندارد. و مردم باید احساس راحتی و امنیت کنند. “

ماریا ون کرکوو ، اپیدمیولوژیست WHO گفت ، چین صدها هزار بسته آزمایش کرده است و “بسیار ، بسیار کمی ، کمتر از 10” یافته است که برای ویروس مثبت است.
اداره غذا و داروی و کشاورزی ایالات متحده در بیانیه مشترکی گفت: “هیچ مدرکی مبنی بر اینکه افراد می توانند COVID-19 را از طریق مواد غذایی یا بسته بندی مواد غذایی منعقد کنند ، وجود ندارد.”