پیش بینی می شود همه گیرترین رکود برای مصرف جهانی گوشت – MercoPress باشد

پیش بینی می شود همه گیرترین میزان مصرف جهانی مصرف گوشت را در پیش گرفته است

چهارشنبه 8 ژوئیه 2020 – 07:01 UTC


این تغییر در همه بازارهای اصلی از جمله ایالات متحده اتفاق می افتد ، جایی که پیش بینی می شود مصرف سرانه گوشت تا سال 2025 به سطح پیش از بیماری همه گیر نگردد.

این بیماری همه گیر در بزرگترین عقب نشینی مصرف جهانی گوشت در ده ها سال گذشته است. طبق سران داده های سازمان ملل ، میزان مصرف سرانه در سال جاری به پایین ترین سطح در طی نه سال و کاهش 3٪ نسبت به سال گذشته نشان می دهد.

در همین حال ، تحلیلگران در سراسر جهان پیش بینی می کنند که نه فقط سرانه ، بلکه برای تقاضای کلی در مناطقشان نیز کاهش یابد. این یک چرخش چشمگیر برای صنعتی است که به رشد پایدار تکیه کرده است.

نکته قابل توجه این است که این تغییر در هر بازار عمده ، از جمله در ایالات متحده اتفاق می افتد ، جایی که پیش بینی می شود مصرف سرانه گوشت تا حداقل بعد از سال 2025 به سطح پیش از بیماری همه گیر نگردد.

عواملی وجود دارند که در ایجاد تغییر نقش دارند.

پیامد اقتصادی coronavirus به این معنی است که مصرف کنندگان صورتحساب مواد غذایی را کاهش می دهند.

تعطیلی رستوران ها باعث افزایش تقاضا شده است ، زیرا مردم هنگام صرف شام بیشتر گوشت می خورند.

در چین ، که حدود یک چهارم از مصرف جهانی را شامل می شود ، بعد از آنکه دولت پیوند بین پروتئین وارداتی و شیوع آن در پکن را پیشنهاد داد ، بی اعتمادی به محصولات دام افزایش می یابد.

اختلال در تولید ، مانند شیوع گیاهان که باعث ایجاد بحران صنعت در آمریکا و برزیل شد ، همچنین مشکلات عرضه را ایجاد کرد که منجر به خوردن گوشت کمتر شد.

مدافعان اقلیم سالها است که خواستار کاهش مصرف گوشت هستند.

با برخی اقدامات ، کشاورزی بیشتر از انتشار گازهای گلخانه ای نسبت به حمل و نقل ، بخشی از تولید دام را تشکر می کند.

گوشت و لبنیات به تنهایی مسئول 18٪ از انتشار گازهای گلخانه ای جهانی ناشی از انسان هستند.

نکات مربوط به تغییر ساختاری در حال وقوع است که میلیون ها نفر به دلیل نگرانی های زیست محیطی پروتئین های گیاهی بیشتری می خورند.

در همین حال ، انفجار عفونت های کوروی ویروس در کشتارگاه ها و کارخانجات فرآوری – از ایالات متحده تا برزیل و آلمان – عوارض این صنعت را بر کارمندان خود نشان می دهد که با پرداخت دستمزد کم و مزایای اندک ، کار خطرناک را انجام می دهند.

در همین زمان ، اکنون که مصرف کنندگان بیشتر به آشپزی در خانه عادت کرده اند ، این عادت می تواند بچسبد ، به خصوص که صنعت خدمات غذایی با قفل فلج شده پیش بینی می شود در حال کاهش باشد.

براساس اطلاعات شرکت مشاوره آرون آلن و همکاران ، حدود 2.2 میلیون رستوران در سراسر جهان می توانند تعطیل شوند.

آقای آلتین کالو ، تحلیلگر گروه مشاوره اشتاینر گفت: از دست دادن سرویس مواد غذایی “شوک اصلی تقاضا است که مدت زیادی طول می کشد تا بهبود یابد.”

طبق گزارش گروه مشاوره بوستون ، قبل از همه گیری ، 50٪ از کل گوشت در خارج از خانه در آمریکا مصرف می شد.

کاهش پیش بینی شده امسال نیز پس از کاهش سرانه مصرف جهانی در سال 2019 ، هنگامی که بیماری تب خوکی آفریقایی منجر به کشته شدن میلیون ها گره در چین شد ، باعث افزایش قیمت گوشت خوک و کاهش تقاضا شد.

براساس داده های فائو ، تلفات طی دو سال مستقیم به معنای نزدیک به رکود 5 درصدی مصرف سرانه از سال 2018 خواهد بود.

هنوز این احتمال وجود دارد که بتوانم کل مصرف جهانی امسال افزایش یابد. دلیل آن این است که جمعیت می توانند با سرعتی بیشتر از تولید گوشت در حال رشد باشند. با این حال ، کاهش برای هر شخص نقطه عطفی برای صنعت است.