چین ماهی قزل آلا نروژ را ممنوع اعلام کرد که می تواند با شیوع Covid-19 در بازار پکن مرتبط باشد – MercoPress

چین ماهی قزل آلا نروژ را ممنوع اعلام کرد که می تواند با شیوع کووید 19 در بازار پکن مرتبط باشد

سه شنبه ، 16 ژوئن 2020 – 08:28 UTC


رجین ژاکوبسن ، مدیر عامل شرکت تهیه کننده ماهی قزل آلا باکوکافروست گفت: “ما اکنون نمی توانیم هیچ گونه ماهی قزل آلائی را به چین بفرستیم ، بازار بسته است.”

چین از ترس اینکه احتمالاً با شیوع COVID-19 در بازار پکن در ارتباط باشد ، واردات از تولیدکنندگان ماهی قزل آلا اروپا را متوقف کرده است ، اگرچه کارشناسان می گویند که ماهی به خودی خود احتمال ابتلا به این بیماری را ندارد.

روزنامه های دولتی گزارش دادند که کورو ویروس در تخته های خرد شده مورد استفاده برای ماهی قزل آلا وارداتی در بازار Xinfadi پکن کشف شده است ، منشأ خوشه ای از عفونت ها که باعث ترس از موج دوم بیماری همه گیر در چین شده است.

این گزارش ها باعث شد تا سوپر مارکت های بزرگ پکن بتوانند ماهی قزل آلا را از قفسه های خود حذف کنند.

رجین ژاکوبسن ، مدیر عامل شرکت تهیه کننده ماهی قزل آلا باکوکافروست گفت: “ما اکنون نمی توانیم هیچ گونه ماهی قزل آلائی را به چین بفرستیم ، بازار بسته است.”

استین مارتینسن ، رئیس فروش و بازاریابی در سلطنتی سلطنتی نروژ گفت: “ما تمام فروش های خود را به چین متوقف کرده ایم و منتظریم تا اوضاع مشخص شود.”

آثار ژنتیکی ویروس ناشی از شیوع بازار پکن حاکی از آن است که می تواند از اروپا بدست آید.

کیت نیل ، استاد برجسته اپیدمیولوژی بیماریهای عفونی در دانشگاه ناتینگهام انگلیس ، گفت که هرگونه ارتباط با ماهی قزل آلا احتمالاً نتیجه آلودگی متقابل بوده است.

وی گفت: “بازارها می توانند مکان های شلوغی باشند ، مانند ووهان ، (آنها) به گسترش سوخت کمک می کنند.” نیل گفت با توجه به شیوع جهانی ویروس ، یافتن پیوند به اروپا تعجب آور نیست.

“چین این ویروس را به جهانیان بخشید و همیشه بسیار محتمل بود كه آن را به آنها بازگرداند. یافتن یک فشار رایج در اروپا احتمالاً نشان دهنده بازگشت افراد به چین پس از سفر به اروپا است.

اداره ایمنی مواد غذایی نروژ اعلام کرد هیچ مدرکی وجود ندارد که بتواند ماهی آلوده شود.

Bakkafrost و Royal Salmon نروژ گفتند كه كاركنان از نظر ویروس آزمایش شده اند و هیچكدام آزمایش مثبتی نداشته اند.

به گفته باككافروست ، چین حدود 5 درصد از تقاضای جهانی ماهی قزل آلا را شامل می شود.