به نظر می رسد واردات گوشت خوک چین امسال به 2.8 میلیون تن برسد – MercoPress

پیش بینی می شود واردات گوشت خوک چین امسال به 2.8 میلیون تن برسد

پنج شنبه ، 23 آوریل 2020 – 10:55 UTC


چین یک خریدار عمده سویا و گوشت خوک در سطح جهان است و سالانه میلیون ها تن روغن روغنی روغنی برای پردازش آن به خوراک دام وارد می کند.

چین انتظار دارد امسال کنجاله سویا و گوشت خوک بیشتری برای تأمین نیاز داخلی وارد کند ، پس از همه گیر شدن کروناویروس و تأثیرات تب خوک گله های خوک خود را از بین برد. این در حالی است که پیش بینی می شود واردات سویا در سال جاری به 92.48 میلیون تن برسد.

پیش بینی این است که تا سال 2025 ، آنها باید به 96.62 میلیون تن برسند ، در حالی که در سال 2029 باید به 99.52 میلیون تن رسید. این پیش بینی توسط وزارت زراعت کشور در یک کنفرانس ویدئویی روز دوشنبه ، 20 آوریل منتشر شد.

پیش بینی می شود واردات گوشت خوک در سال جاری به 2.8 میلیون تن برسد ، که نسبت به سال گذشته 32.7 درصد افزایش داشته است. چین یک خریدار عمده سویا و گوشت خوک در سطح جهان است و سالانه میلیون ها تن روغن روغنی روغنی برای پردازش آن به خوراک دام وارد می کند.

با این وجود ، آنفولانزای خوکی آفریقا سال گذشته گله خوک این کشور را بیش از 40 درصد کاهش داد و عرضه کشور اصلی گوشت خوک را کاهش داد. با افزودن اثرات تاج ویروس ، که در حمل و نقل خوک ها به تأخیر افتاد و از سرگیری مجدد کشتارگاه ها به تأخیر افتاد ، قیمت گوشت چین در ماه فوریه افزایش یافت و به ثبت سطح رسید.

به گفته این وزارتخانه ، علیرغم واردات بیشتر ، مصرف گوشت خوک در چین در سال 2020 به 42.06 میلیون تن کاهش می یابد که نسبت به سال قبل 5.6 درصد کاهش می یابد و این امر به دلیل قیمت های بالا و کاهش تقاضای مصرف کننده به دلیل تاج ویروس است. پیش بینی می شود تولید گوشت خوک داخلی در سال 2020 به 39.34 میلیون تن کاهش یابد و در سال 2022 به 54 میلیون تن برسد. برای سویا ، پیش بینی می شود تولید داخلی چین در سال 2020 به 18.81 میلیون تن برسد ، که نسبت به سال قبل 3.9 درصد است.


پاسخی بگذارید