صادرات مواد غذایی آرژانتین با کاهش تقاضا و قیمت ها مواجه شده است – MercoPress

صادرات مواد غذایی آرژانتین با کاهش تقاضا و قیمت مواجه است

پنجشنبه ، 9 آوریل 2020 – 09:46 UTC


در سال 2019 ، آرژانتین بزرگترین صادرکننده جهان آرد سویا و روغن لوبیای سویا و سوم برای ذرت بود. همچنین صادرکننده عمده گوشت و سبزیجات است

سازمان ملل متحد در مورد کمبود قریب الوقوع مواد غذایی به دلیل همه گیر شدن کرو ویروسی هشدار داده است زیرا صادرکنندگان بزرگ مانند آرژانتین فروش محصولات خود را بطور فزاینده دشوار می کنند.

آرژانتین سرزمین فراوانی است ، تولید غلات ، سبزیجات ، گوشت و میوه ، همه محصولاتی که همیشه در جایی مورد تقاضا قرار می گیرند. با این حال صنعت صادرات آن تحت تأثیر فشارهای جهانی در اثر تحریک ویروس ، که سازمان ملل متحد می گوید ، می تواند به محدودیت صادرات جهانی منجر شود ، به شدت تحت تأثیر قرار گرفته است.

در سال 2019 ، آرژانتین بزرگترین صادرکننده جهان آرد سویا و روغن لوبیای سویا و سوم برای ذرت بود. همچنین صادرکننده عمده گوشت و سبزیجات است. اما این صادرات در ژانویه شروع به رکود کرد که ویروس ویروس جدید در چین ، یکی از شرکای تجاری بزرگ ، گسترش یافت.

این مؤسسه آمار دولتی اعلام کرده است که صادرات آرژانتین در ماه فوریه در مقایسه با ماه مشابه سال 2019 ، 35 درصد کاهش داشته است.

اتاق بازرگانی آرژانتین گفت: برای “صادرکنندگان مواد غذایی تأثیر اولیه COVID-19 در روابط تجاری با چین ، عمدتاً در بخش گوشت و روغن روغنی دیده شده است. “این نه تنها در مقادیر کمتر صادرات بلکه در قیمت های پایین نیز دیده می شد.”

بازارهای اروپایی نیز خرید را متوقف کرده اند ، به این معنی که تولید مزرعه یا در کارخانجات فرآوری با مکان دیگری برگزار نمی شود ، یا گاهی به خارج از کشور ارسال می شود اما لزوماً به مقصد نهایی خود نمی رسد.


پاسخی بگذارید